![]() |
|
کامپوننت دریافت سفارش کار - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: کامپوننت دریافت سفارش کار (/thread-4432.html) |
کامپوننت دریافت سفارش کار - سعید حمزه نژاد - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ صبح سلام.کسی کامپوننت سفارش کار برای جملا 1.5 سراغ نداره؟ممنون RE: کامپوننت دریافت سفارش کار - mahdi71 - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ صبح دوست عزیز سلام کامپوننت نمی خواد ما همین فرم ساز هم میشه ساخت من خودم الان به همین شکل دارم استفاده می کنم دمو رو ببین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]()
RE: کامپوننت دریافت سفارش کار - سعید حمزه نژاد - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ صبح دمت گرم چه باحال درش آوردی!میشه بگی چجوری؟لینک افزونشم میذاری؟ RE: کامپوننت دریافت سفارش کار - محمدسلیمانی - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۰۴ صبح از اینجا دانلود کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |