![]() |
|
ماژول نمایش نمونه کارها TZ Portfolio - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html) +----- موضوع: ماژول نمایش نمونه کارها TZ Portfolio (/thread-4387.html) |
ماژول نمایش نمونه کارها TZ Portfolio - Delphi - ۱۹-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ صبح ماژول بسار زیبا برا ی نمایش نمونه کارها TZ Portfolio ساز گار با جوملا 2.5.1 ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول نمایش نمونه کارها TZ Portfolio - ho3in - ۱۷-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ صبح سلام بی زحمت میشه نحوه کار کردنش رو بگید که دقیقا شبیه دمو بشه؟ هر کاری کردم نتونستم درستش کنم ممنون RE: ماژول نمایش نمونه کارها TZ Portfolio - farzadbjj - ۱۷-۱۱-۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ عصر با سلام دوست عزیز نسخه تجاری ماژول نمونه کار ها و صفحه بندی منظم و کادری زیبا رو بنده دارم قیمت 15 هزار فروش ویژه این هفته RE: ماژول نمایش نمونه کارها TZ Portfolio - jahani - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ صبح سلام.این افزونه فقط ماژول هست؟ من نصب کردم ولی همش ارورانگلیسی میده وزیرش دکمه date و name وtags رونشون میده ولی تصاویرپوشه ای که بهش معرفی میکنم رونشون نمیده!! آیاکامپوننت هم میخواد؟ اصلاطرزکارش چطوری هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید RE: ماژول نمایش نمونه کارها TZ Portfolio - Reza Ganji - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ صبح لطفا دمو سایتی رو که نصب کردید قرار دهید ! این سابقا فقط همین ماژول بوده ولی الان خیلی گسترش پیدا کرده و کامپوننت و ماژول و پلاگین و افزونه های جانبی هم داره.برای مشاهده توضیحات و امکانات میتونید لینک های زیر را ببینید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر میتونید از این نسخه های جدید که رایگان هم هست استفاده کنید. RE: ماژول نمایش نمونه کارها TZ Portfolio - jahani - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ صبح تشکر.من روی لوکال نصب کردم چون اطلاعاتی ازش نداشتم. RE: ماژول نمایش نمونه کارها TZ Portfolio - Reza Ganji - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ صبح تو لوکال معمولا با ارورهای زیادی مواجه میشید و مشکلات لوکال قابل پشتیبانی نیست همچنین ملاک هم نیست روی هاست تست کنید. RE: ماژول نمایش نمونه کارها TZ Portfolio - jahani - ۲۲-۷-۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ عصر من هیچی ازاین افزونه سردرنمیارم.میشه بگیدچطوری بایدباهاش کارکرد؟ کلی پلاگین وماژول نصب کرده که نمیدونم چی هستن وبایدچطورازشون استفاده کنم.......میخوام باهاش نمونه کارای کاربرهارونشون بدیم |