![]() |
|
کامپوننت نظر دهی JooComments - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: کامپوننت نظر دهی JooComments (/thread-4364.html) |
کامپوننت نظر دهی JooComments - Delphi - ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۱۸ صبح کامپوننت نظر دهی JooComments نسخه 1.0.3 ساز گار با جوملا نسخه 2.5.1 امروز توی راه دانشگاه (تهران - ساوه) پارسی کردم اگر کمی ضعف در ترجمه ها دید به بزرگی خودتون ببخشید
RE: کامپوننت نظر دهی JooComments - mehrdadnoori - ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ عصر نصبش کردم . ترجمه اش خوبه ممنون . فقط بعضی از جاها را بهتر بود راست چین نمی کردی
RE: کامپوننت نظر دهی JooComments - Delphi - ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ عصر اگر مشکلی دارید احتمالا از قالبتونه RE: کامپوننت نظر دهی JooComments - Delphi - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ عصر کامپوننت نظر دهی JooComments نسخه 1.0.3 به طور کامل راست چین شده پیشنهاد می کنم دوستان از این نسخه استفاده کنند |