![]() |
|
افزونه کامنت با یک ویژگی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: افزونه کامنت با یک ویژگی (/thread-4355.html) |
افزونه کامنت با یک ویژگی - mal2moh - ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۱۹ صبح سلام من از jcomment خیلی راضی هستم اما به یه نکته برخورد کردم اگه یادتون باشه توی وبلاگ وقتی مدیر نظر میده دقیقا زیر نظر کسی که نظر داده ثبت و یکپارچه میشه اما توی این افزونه جدا جدا هستند و استفاده از نقل قول هم همیشه جایز نیست آیا راهی داره که مثل وبلاگ بشه یا باید چیز دیگه ای پیدا کنیم ؟ RE: افزونه کامنت با یک ویژگی - mal2moh - ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ عصر دوستان کسی ندیده ؟ RE: افزونه کامنت با یک ویژگی - publichtml - ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کامپونت مورد نظر شما
RE: افزونه کامنت با یک ویژگی - mal2moh - ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ عصر دوست عزیز ممنونم پولیه رایگان کسی سراغ نداره؟ RE: افزونه کامنت با یک ویژگی - Pourdaryaei - ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ عصر میخای لینک دانلودش رو برات بزارم ؟ |