![]() |
|
قالبی مانند مشرق نیوز - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html) +---- موضوع: قالبی مانند مشرق نیوز (/thread-4346.html) |
قالبی مانند مشرق نیوز - mis.shafiee - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ عصر سلام من قالبی مانند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. می خواهم. از چه قالبی استفاده کنم؟؟؟ ممنون از راهنماییتون RE: قالبی مانند مشرق نیوز - memare-ahvaz - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ عصر در سایت تعدادی معرفی شدند،فقط کافی جستجو کنید قالب خبری در گوگل هم جستجو کنید زیاد هست قالب خبری کاش من هم قالب خبری نیاز داشتم آخه خیلی زیاد گیر میاد RE: قالبی مانند مشرق نیوز - mis.shafiee - ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ عصر من گشتم فقط قالبهای تابناک جومینا و شار نیوز جومینا معرفسی شده اند. اگر شما قالبهای دیگر می شناسید لطفا لینکش را برایم قرار دهد. در قالب مشرق نیوز 5 تا ستون داریم.خواهش می کنم کمک کنید. ممنونم RE: قالبی مانند مشرق نیوز - memare-ahvaz - ۱۹-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ صبح دوست عزیز این همه قالب خبری توی گوگل جستجو کنی پیدا میشه من واست 1 جستجو کردم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قالبی مانند مشرق نیوز - Reza Ganji - ۱۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ صبح چند نمونه قالب خبری هم معرفی شده و میتونید تست کنید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |