![]() |
|
فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html) +----- موضوع: فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact (/thread-4339.html) صفحهها: 1 2 |
فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - publichtml - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۸ صبح Wink ماژول فارسی شده تماس با ما آجاکسی J DContact :j17:![]() ![]() درود توسط این ماژول میتوانید امکان تماس با ما ، بصورت آجاکسی و بدون نیاز به لود دوباره صفحه در سایت خود ایجاد کنید. برخی از امکانات: نمایش دپارتمان های مختلف نمایش دپارتمان های مختلف انتخاب طول فیلدها انتخاب رنگ ایجاد حاشیه برای فیلدها ارسال کپی به ایمیل کاربر و... نسخه اصلی و انگلیسی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ، معرفی شده توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - Reza Ganji - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۳۷ صبح ماشاالله به سرعت دست شما درد نکنه ! انشااله که خوب ترجمه شده ! ![]()
RE: فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - publichtml - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ صبح (۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۳۷ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تست کردم خودم لینک دمو فارسی رو پ خ میکنم RE: فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - محمدسلیمانی - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ صبح ممنون ولی این قبلا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. معرفی نشده بود ؟؟؟؟
RE: فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - publichtml - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۱۰ صبح نه خیر اگه تکراریه پس اونوقت آقای گنجی پست تکراری میده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. توجه کنید RE: فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - محمدسلیمانی - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ صبح منظورم تایپک شماره 5 این پست بود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منظورم این نبود که کار شما رو بی ارزش کنم گفتم شاید دوباره کاری شده مر30
RE: فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - Reza Ganji - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ عصر دلیلش عدم درج نام افزونه در ارسال ها است که متاسفانه دوستان اینکار رو انجام نمیدند و در اصل این تاپیک معتبر تر از اون تاپیک است چون در جستجوها یافت میشود ! RE: فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - Pourdaryaei - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ صبح این ماژولی که فارسی شده برای جوملا 1.5 هست یا 1.7 ؟ RE: فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - صدرا حسابی - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۳۳ صبح این برای 1.5، فارسی شده 1.7ش رو می تونید ازدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دریافت کنید. RE: فارسی شده ماژول تماس با ما آجاکسی J DContact - Pourdaryaei - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۳ صبح مرسی دیدم دستت درد نکنه |