![]() |
|
تغییر ظاهر ماژول latest news scroller - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر ظاهر ماژول latest news scroller (/thread-4316.html) |
تغییر ظاهر ماژول latest news scroller - lesso2 - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۵۸ عصر سلام به همگی، ماژول latest news scroller فایل css نداره، کسی میتونه منو راهنمایی کنه چطور ظاهرش رو تغییر بدم؟ میخوام رنگ پس زمینه برای نوشته هاش انتخاب کنم، ماژول رو ضمیمه کردم. RE: تغییر ظاهر ماژول latest news scroller - mahdi71 - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۰۱ عصر سلام دوست عزیز این که کاری نداره شما باید به دنبال کدی مثل این باشید و کد رنگ خود جایگزینش کنید کد مثل اینه: #ffffff RE: تغییر ظاهر ماژول latest news scroller - lesso2 - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۰۹ عصر من میخوام واسه فونتش رنگ پس زمینه انتخاب کنم مثل این عکس ![]() خود ماژول رنگ پس زمینه واسه نوشته ها انتخاب نکرده، مشکل من اینه که نمیدونم کجا باید اینو اضافه کنم RE: تغییر ظاهر ماژول latest news scroller - publichtml - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ عصر دمو قرار بده RE: تغییر ظاهر ماژول latest news scroller - lesso2 - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۳ عصر خودم تا یه جاهایی پیش رفتم، اما هنوز خیلی کار داره، ببینید خودتون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |