![]() |
|
ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK (/thread-4307.html) |
ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - Reza Ganji - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ صبح ![]() ![]() درود این هم یک منو آبشاری رایگان با قابلیت های زیاد .توسط این ماژول میتونید منوهای افقی و عمودی در سایت ایجاد کنید. برخی از خصوصیات: ایجاد منو چند ستونه و چند ردیفه استفاده از افکت موتولز برای باز شدن منوها امکان اضافه کردن توضیحات برای منوها بارگزاری ماژول در منو استفاده بصورت افقی و یا عمودی و..... توضیحات انگلیسی سازنده: کد: - Multicolumns AND multirows![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - farhad6169 - ۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۵۹ عصر سلام. اين ماژول روي 1.7 هم كار مي كنه و من فارسيش كردم-البته نه كنترل اونو بلكه راست چين و چيزاي ديگشو- برعكس همه منوها تنظيماتش توي فايل php هستش تو فولدر themes حالتهاي css3 و default داخل css دو فايل php هست كه يكي براي منوي افقي و ديگري كه آخر اسمش vck داره براي منوي عمودي است. (نميدونم فايل رو كجا بذارم براتون ولي كمي ور برين پيدا مي كنيد) بعدا كه روي سايت خودم گذاشتم لينك سايت رو ميذارم ببينيد. يا حق RE: ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - rafig256 - ۳۱-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ صبح یک سوال فایلهای سی اس اس این ماژول که تو پوشه دیفالت هستش تقریبا هیچ تنظیماتی نداره. چطور میشه سی اس اس این ماژول رو دستکاری کرد. برای مثال من نمی خوام تو بخش زیر منو (باز شونده) بین هر دو عنوان یک خط افقی بندازه و یا اینکه هر عنوان (درست مثل شکلی که برای نمونه گذاشتید) توی یه تیبل باشه و پدینگش دست خودم باشه. لطفا دوستانی که اطلاع دارند کمکم کنند/ RE: ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - yummy - ۲-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ عصر با سلام با تشکر از زحمات شما یکی از دوستن در سایت شما آموزش کار با این منو ساز رو گذاشته آیا این آموزش رو می تونم روی جوملا 2.5 هم جواب میده؟ من جوملا 2.5 دارم که روی لوکال نصبه با سلام و درود چطور میتونم این منو رو به صورت راست چین در آورم ؟ من تونستم منو رو روی جوملام نصب و راه اندازی کنم فقط مشکلم راست چین کردن منو هستش RE: ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - Reza Ganji - ۲-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ عصر این منو انگلیسیه و راست چین نیست و برای دوستانی که سی اس اس بلد هستند مفید هست. این منو هم در نسخه های آخر زبان های راست چین رو ساپورت میکنه ولی آموزشش در سایت سازنده پولی هست. مگامنو راست چین شده هم در نت موجود است و باید جستجو کنید. RE: ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - hesooom - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ عصر آقا هر کاری میکنم این ستونی کردنش کار نمیکنه. گزینه های دیگش مثل دادن عرض به منو یا تعریف مازول کار میکنه . اما ستنوی کردن کار نمیکنه. RE: ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - saleh14 - ۲۸-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ صبح farhad6169 آفلاین دوست عزیز , شما فرمودید که راست چینش کردین میشه لینک دانلودش را برای ما بذارید ممنونم RE: ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - peyman.ict - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ صبح دوستان کسی فارسی شده ماژول رو برای 2.5 نداره؟ RE: ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - Reza Ganji - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ صبح فکر میکنم بچه های جوملا فروم این رو ترجمه و بهینه کرده باشند. RE: ماژول منو آبشاری Maxi Menu CK - rezaetemadi - ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کسی بلده با مگا منوهایش کار کنه ! چطوری مگا منو را درست کنم ! ![]()
|