![]() |
|
اسم سایت مسابقات نهج البلاغه ! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اسم سایت مسابقات نهج البلاغه ! (/thread-4301.html) |
اسم سایت مسابقات نهج البلاغه ! - rezaetemadi - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ صبح سلام امیدوارم حال دوستان خوب باشد مخصوصا در این هوای سرد زمستانی جای شما خالی ! ما پنجشنبه ساعت 2.30 دقیقه بعد از ظهر حرکت کردیم که از تهران بریم آمل جای شما حسابی خالی جمعه ساعت 4 بعد از ظهر رسیدیم ، بیش از 26 ساعت راه ! دوستان من برای سایت مسابقات نهج البلاغه می خواهم دامین خریداری کنم ! خوب به دنبال یک نام هستم که سریع در ذهن ها بماند ! من نظرم بر روی : 13-91.ir خواستم از دوستان نظر بگیرم ببینم نظر دوستان چیست ! RE: اسم سایت مسابقات نهج البلاغه ! - mking - ۱۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ عصر دوست گرامي چند تا پيشنهاد دارم ببين به کارت مياد: 1- (مسابقه نهج البلاغه)(tournament-nahj) که مي شه به صورت (tnahj) استفاده کرد. 2- در نهج البلاغه 241 خطبه، 79 نامه و 480 فراز کوتاه از حکمت هاى امام على علیه السلام گرد آمده است. مي توني با کنار هم گذاشتن کلمات خطبه و نامه و حکمت هاي کوتاه (البته به صورت انگليسي و با مختصر کردن) موفق مويد باشي
RE: اسم سایت مسابقات نهج البلاغه ! - rezaetemadi - ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ صبح جالب بود ! دوستان کسی دیگر نظری ندارد ! |