پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره (/thread-4288.html)

فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره - ava2009 - ۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۸ صبح

با سلام
چطور من عرض هدر قالب تابناک هزاره را چند سانتی بیشتر کنم

RE: فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره - صدرا حسابی - ۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ صبح

تاپیکتون به بخش مباحث و مشکلات عمومی انتقال پیدا کرد.
دمو از سایتتون بزارید.

RE: فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره - ava2009 - ۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ صبح

این هم دمو قالب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره - صدرا حسابی - ۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۰۲ صبح

شدنیه ولی خیلی وقت گیره!! چون در template.css ببینید width تعریف شده برای هر بخش جداگانست و بر اساس بقیه نیست، یعنی وقتی عرض بیرونی که 990px تغییر میدید تمام اجزا رو باید متناسب به صورت دستی بشینید درست کنید!!

RE: فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره - ava2009 - ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ عصر

دوستان اگر کمک کنند ممنون میشم خیلی واجبه

RE: فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره - ava2009 - ۱۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ صبح

شرمنده خیلی واجبه

RE: فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره - Reza Ganji - ۱۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ صبح

دوست من اینکار تقریبا مانند طراحی قالب می باشد و زمان بر است چون با تغییر عرض هدر کلیه قسمت های قالب هم باید تغییر کنند.برای رفع مشکلات معمولی دوستان از کمک دریغ نمی کنند.
اگر مایل بودید میتونید به یکی از طراحان قالب سفارش دهید.

RE: فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره - ava2009 - ۱۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ صبح

این قالب را من برای یه کاندید آماده کردم اگه هدر اندازهش درست نشه تمام زحمات من هیچ میشه دوستان یه کاریش کنن

RE: فوری >>> تغییر اندازه عرض هدر قالب خبری تابناک هزاره - صدرا حسابی - ۱۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ صبح

پیشنهاد می کنم از یه قالب دیگه استفاده کنید چون خصوصیت ویژه ایم نداره این قالب که بخوای انقدر سرش وقت بزاری.