![]() |
|
تغییر در ظاهر BT Slideshow - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر در ظاهر BT Slideshow (/thread-4249.html) صفحهها: 1 2 |
تغییر در ظاهر BT Slideshow - lesso2 - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۰۷ عصر برای تغییر سایز قسمت متن این اسلاید شو باید چیکار کنم؟ کجای css رو باید تغییر بدم؟ RE: تغییر در ظاهر BT Slideshow - publichtml - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ عصر کد داخل css رو ارسال کن RE: تغییر در ظاهر BT Slideshow - lesso2 - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ عصر خود ماژول رو ضمیمه کردم RE: تغییر در ظاهر BT Slideshow - publichtml - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ عصر ok
RE: تغییر در ظاهر BT Slideshow - lesso2 - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ عصر خوب، درست شد؟ الان من چیکار کنم؟ مشکل من ارتفاع متن هستش، الان چطور ارتفاعش رو تعیین کنم؟ RE: تغییر در ظاهر BT Slideshow - مرتضی محمدجانی - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ عصر دوست من اگر دمو قرار دهید بهتر می توان تنظیمات را اعمال کرد. و زودتر به نتیجه می رسید.
RE: تغییر در ظاهر BT Slideshow - lesso2 - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ عصر چشم، این هم از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: تغییر در ظاهر BT Slideshow - مرتضی محمدجانی - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ عصر در قسمت تنظیمات قسمت width را به 280 تغییر دهید. برای تغییر فونت در خط 1 فایل template.css تغییرات به مانند زیر اعمالی کنید. کد: body, p {کد: #dm_container_1 {
RE: تغییر در ظاهر BT Slideshow - lesso2 - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ عصر خیلی خیلی ممنون، مشکل اصلی توضیحات عکس هستش، اون نواری که میاد روی عکس رو میگیره، من میخوام اون باریک بشه. RE: تغییر در ظاهر BT Slideshow - publichtml - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ عصر این فایل رو پیدا کن و تو پینت کوچیک کن شاید درست بشه! ![]() assets>skitter>images>back-box-label-black.png |