![]() |
|
ماژول نمایش اوقات شرعی فارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html) +----- موضوع: ماژول نمایش اوقات شرعی فارسی (/thread-422.html) |
ماژول نمایش اوقات شرعی فارسی - Reza Ganji - ۱۵-۱۱-۱۳۸۹ ۰۹:۴۵ عصر ![]() ![]() سلام و درود توسط این ماژول میتوانید اوقات شرعی را در سایت خود به نمایش درآورید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ماژول نمایش اوقات شرعی فارسی - lfoel - ۲۱-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ عصر تشکر واقعا عالی بود ![]() ![]() ![]() ![]()
ماژول نمایش اوقات شرعی فارسی - fatemeh104 - ۷-۶-۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ صبح با سلام وعرض خسته نباشید این مازول رو نصب کردم برای اضافه کردن شهرهای خارج از کشور چه کار کنم RE: ماژول نمایش اوقات شرعی فارسی - lotfi.mcitp - ۱۷-۱۰-۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ صبح نسخه 2.5 رو نصب میکنم ارور میده میگه انتقال ناموفق بود؟؟؟؟!!!!!!!!! RE: ماژول نمایش اوقات شرعی فارسی - Reza Ganji - ۱۷-۱۰-۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ صبح ممکنه بخاطر سایتتون یا تنظیمات باشه. سطح دسترسی پوشه تمپ و کش و پوشه ماژول هارو چک کنید قابل نوشتن باشه.میتونید از روش نصب از پوشه تمپ هم استفاده کنید.این ماژول رو در پوشه تمپ اکسترکت کنید و مسیر نصب رو پوشه تمپ بدید و نصب کنید. |