پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) (/thread-4217.html)

صفحه‌ها: 1 2

تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - lesso2 - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ عصر

سلام دوستان
من میخوام توی ظاهر این ماژول یه سری تغییرات بدم و میخوام این ماژول رو
[تصویر:  latest%20news.png]

به این شکل درش بیارم
[تصویر:  my%20module.png]

کسی میتونه من رو توی تغییر کد این ماژول کمک کنه؟

RE: تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - پیام عمرانی - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ عصر

دمو آنلاینی ندارید ؟

RE: تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - lesso2 - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۱۸ عصر

نه متاسفانه..

RE: تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - پیام عمرانی - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ عصر

اینطوری که شما عکس کشیدید باید بررسی بشه تا ببینم استایل خبر هارو به چه صورت داده ...
باید خبر هایی که میگیره رو به صورت زوج و فرد بگیره تا بتونیم 2 استایل بدیم به ماژول برای خبر هاش
شما میتونید از ماژول آیدا نیوز استفاده کنید که خیلی راحت قابل استایل دهی هست

RE: تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - lesso2 - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ عصر

میتونید برام لینکش رو بذارید؟
ممنون

RE: تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - پیام عمرانی - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ عصر

اینم لینک سایت اصلی
از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - lesso2 - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۰۹ عصر

ممنون
فقط الان چطوری من رنگ پس زمینه براش انتخاب کنم؟

RE: تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - پیام عمرانی - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ عصر

اگر بتونید سایتتون رو جایی آپلود کنید و دمو آنلاین قرار بدید خیلی راحت تر راهنماییتون میکنیم ...

RE: تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - lesso2 - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ عصر

چشم،
اینم از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: تغییر در ظاهر ماژول latest news (group day by day) - پیام عمرانی - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۴۱ عصر

در فولدر ماژول -> فولدر css -> فایل default رو باز کنید و به دنبال کد زیر بگردید و تغییر دهید

کد:
.aidanews2 .even {
    background-color: #E8E8E8;
}