![]() |
|
دیدن موقعیت در قالب در جوملا 1.7.4 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: دیدن موقعیت در قالب در جوملا 1.7.4 (/thread-4203.html) |
دیدن موقعیت در قالب در جوملا 1.7.4 - mahdi fathi - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ عصر سلام دوستان دیگه نمی خواستم تایپیک جدید اضافه کنم در همین اینجا میگم فقط عنوانشو تغییر د ادم : سوالم اینه که چطوری میتونم تو قالب موقعیت ها رو ببینم و جوملای منم :j17: هستش ؟ من در جوملا : آخرش : ?tp=1 می نوشتم میومد و ولی در جوملا :j17: آخرش ?tp=1 اضافه می کنم چیزی نشون نمیده؟؟؟؟!!!!!!
RE: مشکل : نشون ندادن مطالب در صفحه اصلی - صدرا حسابی - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ عصر سلام مهدی جان در جوملا 1.7 برای این که مطالب در صفحه اول نمایش داده بشن در هنگام پست مطلب گزینه ویژه رو باید روی بلی تنظیم کنی RE: دیدن موقعیت در قالب در جوملا 1.7.4 - صدرا حسابی - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ صبح در قسمت افزونه ها و بعد مدیریت قالب از گزینه های بالا "انتخابها"(عکس کلید برق!!) رو انتخاب کن و در اون جا در تب قالب ها، پیش نمایش موقعیت ماژول ها رو فعال کن. و حالا مثل جوملا 1.5 با اضافه کردن ?tp=1 به انتهای آدرس می تونی موقعیت هارو ببینی. |