![]() |
|
درخواست easyblog - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست easyblog (/thread-4177.html) |
درخواست easyblog - ابوالفضل حیدری - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ صبح درود دوستان کسی کامپوننت فارسی easyblog رو نداره؟؟ RE: درخواست easyblog - rezaetemadi - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ صبح سلام این هم ایزی بلاگ برای جوملا 1.5 اگر ماژول ها را هم می خواهید بگویئد برای شما بفرستم RE: درخواست easyblog - majid33 - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ صبح این کامپوننت کارش چیه؟ RE: درخواست easyblog - rezaetemadi - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ صبح ساخت بلاگ ! RE: درخواست easyblog - majid33 - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ صبح مثل سایتهای مثل blogfa و persianblog میشه خدمات بلاگ ارائه داد؟ RE: درخواست easyblog - rezaetemadi - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ صبح شبیه آن ! آره می شه خدمات داد ! ولی کامل مثل ان نه نمی شه ! RE: درخواست easyblog - Reza Ganji - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ صبح میتونستید از طریق پیام خصوصی ارسال کنید چون تجاری است ! RE: درخواست easyblog - ابوالفضل حیدری - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۲ صبح چي رو پ خ كنن؟ من كه چيزي نگرفتم. ![]() رضا اعتمادي عزيز براي من ارسال كن لطفاً. abi_hf@yahoo.com RE: درخواست easyblog - rezaetemadi - ۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ عصر براتون فرستادم به ایمیل RE: درخواست easyblog - Reza Ganji - ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ صبح (۱۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۲ صبح)ابوالفضل حیدری نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فایل در پیوست قرار داده شده بود و بعد چند ساعت من حذف کردم. |