![]() |
|
مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب (/thread-4169.html) |
مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب - mis.shafiee - ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۵۳ عصر سلام من از قالب انگلیسی استفاده میکنم.پوشه fa را هم در language, administrator هم قرار دادم.وقتی وارد language manager میشوم و زبان را روی fa قرار دادم .ولی مدیریتم انگلیسی نشد.چه کاری باید انجام دهم. RE: مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب - Pourdaryaei - ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ عصر دوست عزيز شما اگر جوملاي فارسي نداريد ميتونيد زبان فارسي رو نصب كنيد بعد از قسمت زبان سايت و مديريت پيش فرض فارسي قرار بديد RE: مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب - mis.shafiee - ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۱۵ عصر دقیقا من همه این کارها را انجام دادم ولی باز هم مدیریتم فارسی نیست. RE: مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب - Pourdaryaei - ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ عصر ميتونيد دسترسي بديد چك كنم؟ RE: مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب - mis.shafiee - ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ عصر روی لوکال دارم کار می کنم. اولین بار است که این مشکل برایم به وجود آمده. RE: مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب - Pourdaryaei - ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۵ عصر اگر نرم افزار تيم ويور داريد ميتونيم ريموت چك كنم ، البته راهش همينه چيز خاص ديگه نداره ، كافيه زبان فارسي رو نصب و پيش فرض انتخاب كنين فوقش با يه لاگين شدن يا ريفرش درست ميشه RE: مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب - mis.shafiee - ۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ عصر من سایت را بارگذاری میکنم بعد به شما خبر می دهم RE: مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب - gogerd - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ عصر دوست عزیز اگه یه مشکلت حل نمیشه یه جوملا فارسی نصب کنی بهتره!! اگه نداری و از سایتی پیدا نکردی بهم پیام خصوصی بده برات میفرستم. موفق باش RE: مشکل با فارسی کردن مدیریت قالب - publichtml - ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۰ عصر منم قبلا" با این مشکل برخورد کردم ![]() اول پوشه های زیر را بتور کامل پاک کنید language administrator>language administrator>templates administrator>components>com_languages خوب حالا جوملا فارسی رو دانلود کن و فایل های رو جاگذاری کن
|