![]() |
|
ماژول مسیر یاب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ماژول مسیر یاب (/thread-4141.html) صفحهها: 1 2 |
ماژول مسیر یاب - irandigitall - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ صبح ماژول مسیر یاب برای سایت من فعال است اما غیر از بعضی اجزا منو برای باقی کار نمیکنه روش خاصی داره RE: ماژول مسیر یاب - محمدسلیمانی - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ صبح منظورت و کامل متوجه نشدم اما اگه منظورت اینه که تو بعضی منو ها دیده نمیشه انتخاب رو بذار روی همه صفحات موفق باشی. RE: ماژول مسیر یاب - irandigitall - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۱۲ صبح عزیز این انتخاب همه صفحات کجاست؟
RE: ماژول مسیر یاب - محمدسلیمانی - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۲۳ صبح مثل تصویر RE: ماژول مسیر یاب - irandigitall - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ صبح من از این ماژول استفاده نمیکنم از این mod_breadcrumbs استفاده میکنم RE: ماژول مسیر یاب - محمدسلیمانی - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ صبح این تنظیم برای همه ماژول ها یکسان است RE: ماژول مسیر یاب - irandigitall - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ صبح این قسمت هم روی همه هست RE: ماژول مسیر یاب - محمدسلیمانی - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ صبح میشه دقیقا بگی مشکلت چیه؟؟!!! اگه میشه عکس بگیر از مشکلت و دقیق توضیح بده منو که گیج کردی. RE: ماژول مسیر یاب - irandigitall - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ صبح ببین وقتی روی درباره ما در منو کلیک میکنم روی گوشه سمت راست هدر مینویسه درباره ما ولی وقتی روی صنعت کلیک میکنم هیچ چیزی نمی نویسه RE: ماژول مسیر یاب - محمدسلیمانی - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ صبح تنظیمات همونی بود که گفته شد اگه میخوای دسترسی بده برات چک کنم (تو پیام خصوصی) |