![]() |
|
تغییر موقعیت لوگو در قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر موقعیت لوگو در قالب (/thread-4133.html) |
تغییر موقعیت لوگو در قالب - hosseinpour - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۳ عصر من میخوام لوگوم بیاد سمت راست چیکار کنم؟ azarkahabr.com RE: تغییر موقعیت لوگو در قالب - ابوالفضل حیدری - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ عصر درود سایتت لود نمیشه RE: تغییر موقعیت لوگو در قالب - hosseinpour - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۸ عصر شرمنده ادرس رو بد نوشتم azarkhabar.com RE: تغییر موقعیت لوگو در قالب - صدرا حسابی - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ عصر در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صحبت شده بود در این مورد. RE: تغییر موقعیت لوگو در قالب - hosseinpour - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۴۰ عصر نه اون بنرم بود الان میخوام لوگوم که سمت چپ هستش رو بیارم راست جای بنرم خوب من لوگو رو به این تغییر میدم این درسته ؟ #zt-logo { float: right; width: 30%; margin-right: -400px; } RE: تغییر موقعیت لوگو در قالب - صدرا حسابی - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ عصر کد: #zt-banner {اینجوری بهتر عرضش رو تغییر ندید. RE: تغییر موقعیت لوگو در قالب - hosseinpour - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ عصر من لوگو رو میارم طرف راست ولی نوشتم هنوز سمت چپ هستش #zt-logo { float: right; width: 30% { حل شد |