![]() |
|
افزونه جدید ترین به روز رسانی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: افزونه جدید ترین به روز رسانی (/thread-4119.html) |
افزونه جدید ترین به روز رسانی - rezaetemadi - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ صبح سلام دوستان همگی خسته نباشید واقعا شرمنده مخصوصا از مدیران سایت این روزها درگیر امتحانات دانشگاه هستم ! از طرفی هم متاسفانه یک بی خدا بی خبری زده جفت پاهایم را قلم کرده ! و هر دو تا پایم در گچ است ! الان حدود دو هفته است از جایم پا نشدم ! اگرم جابجا می شوم با ویلچر است ... بگذریم انشاالله حالم بهتر بشود دوباره فعالیت خودم را آغار می کنم ! من به دنبال پلاگین یا ماژولی هستم که جدید ترین به روز رسانی سایت را نشان بدهد ! امیدوارم توانسته باشم منظورم را خوب برسانم! RE: افزونه جدید ترین به روز رسانی - محمدسلیمانی - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ صبح سلام دوست عزیز واقعا متاسف شدم امیدوارم هرچی زودتر حالت بهتر بشه من هر روز از زیرگذر حرم امام رضا رد میشم قول میدم هر روز برات دعا کنم که هرچی زودتر خوب خوب بشی RE: افزونه جدید ترین به روز رسانی - rezaetemadi - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ صبح ممنون دوستان افزونه ای نیست که فقط به صورت یک خط باشد ! این صفحه را نگاه کنید ! خیلی بزرگ است دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من می خواهم روی صفحه اصلی بگذارم ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: افزونه جدید ترین به روز رسانی - صدرا حسابی - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ صبح همین افزونه رو منم در یکی از سایتام استفاده کردم و به صورت خطی گذاشتم، نمايش مد گرافيكي و نمايش آمار كوچك رو غیر فعال کن و اگه خواستی برای ماژولش یه کلاس تعریف کن. RE: افزونه جدید ترین به روز رسانی - rezaetemadi - ۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ صبح آها ممنون بله فکر کنم از این طریق بشود ممنون |