![]() |
|
{مهم} هشدار به تمام مالکان سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: {مهم} هشدار به تمام مالکان سایت (/thread-4089.html) صفحهها: 1 2 |
هشدار به تمام مالکان سایت - Pourdaryaei - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ صبح با سلام خدمت همه شما نمیدونم اطلاع دارید یا خیر ، هفته گذشته مدیر و مالک سایت بزرگ مگا آپلود به دلیل پول شوئی و رعایت نکردن حقوق کپی رایت بازداشت و این سایت بزرگ با چندین میلیون کاربر تعطیل شد . خیلی از سرورهای دیگه فایلهایی که شامل حق کپی رایت هست از روی هاست خود برداشتند ، هاستینگهای معتبر به کاربران خود هشدار میدند که قوانین رو رعایت کنند و خیلیها هم قوانین جدیدی وضع کردند . این قوانین شامل افزونه ها و استفاده از قالبهای نال شده هم میشه ، متاسفانه امروز سایت من که روی سرور خارج از کشور میزبانی میشه بدلیل رعایت نکردن حق کپی رایت بسته شد و باید مراحل قانونی رو طی کنم ... سعی کنید تا جایی که میتونید قوانین حق کپی رایت رو رعایت کنید ، اگر از افزونه های تجاری استفاده میکنید لایسنس اون رو حذف کنید و ... با تشکر RE: هشدار به تمام مالکان سایت - Reza Ganji - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ صبح فکر میکنم یک هفته ای میشه که بازداشت شده و دامنه و سایت مگا آپلود توسط پلیس امریکا مصادره شده. گویا صاحب این سایت خودش اقدام به انتشار موسیقی و فایل های تجاری میکرده و سایت فایل سونیک هم فعلا از دسترس خارج است. قانونی هم قرار بود وضع بشه که با اعتراض سراسری در نت از جمله سایت ویکی پدیا این قانون تصویب نشد. درکل قبل بستن سایت شما باید بهتون هشدار میدادند و اگر شما اقدام نمیکردید باید سایت بسته میشد. تو این وضعیت فکر کنم ما هم باید حواسمون به فایل هایی که در انجمن منتشر میشه باشیم. از این رو از دوستان درخواست میکنیم فایل های تجاری در انجمن منتشر نکنند. RE: هشدار به تمام مالکان سایت - Pourdaryaei - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ صبح برای من فعلا یه هشدار بوده در حال مذاکره هستم باهاشون ، البته هم بدلیل حق کپی رایت هم بدلیل استفاده بیش از اندازه از منابع سرور این مشکل رو دارم ، باید قالب سایت رو هم عوض کنم ، جناب سمیع عادل چقد کار کردند روش RE: هشدار به تمام مالکان سایت - صابرمحمدی - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۰۹ صبح بخاطر قالب تجاری که استفاده میکردین سایت رو بستن؟ RE: هشدار به تمام مالکان سایت - Pourdaryaei - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۱۴ صبح بخاطر رعایت نکردن حق کپی رایت ، الان تحت بررسیه که آیا محتوای سایتم مشکل داشته یا قالب سایت فکر کنم دوتا مورد
RE: هشدار به تمام مالکان سایت - محمدرضا بهارلو - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ عصر انشاا... مشکل شما هم حل شه. برای من هم چنین اخطاری دادند. ولی من خیلی جدی نگرفتم و اونا هم یادشون رفت. خیلی درگیرش نشو. RE: هشدار به تمام مالکان سایت - Pourdaryaei - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ عصر من الان سایتم تعطیله ! هنوز هم هیچ اطلاعی ندادند بجز صحبتهای آنلاینی که باهاشون داشتم ، همیشه باید حق مولفین رو رعایت کرد هم برای خودمون خوبه هم طرف ناشر RE: هشدار به تمام مالکان سایت - memare-ahvaz - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ عصر 100 درصد که همینطور هستش بنده های خدا میان و وقت میزارن پای کار تا 1 لقمه نون گیرشون بیاد...... خوب گناه داره ما بیایم و زحماتشون رو به باد بدیم...... هیچکس حتی خودم راضی نمیشم که کسی بیاد با من اینکارو انجام بده واسه ما که مسلمان هستیم حق و الناس به حساب میاد انشالله که همگی حق کپی رایت رو رعایت کنیم و به حقوق دیگران احترام بگذاریم RE: هشدار به تمام مالکان سایت - ابوالفضل حیدری - ۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ صبح درود كسي منكر حق نگارنده يك اثر نيست اما تا حالا فكر كردين يارو با يه ويندوز كرك شده رايتي توي يه برنامه سي شارپ سرقتي، يه برنامه نوشته بعد با يه نرم افزار پروتكشن سرقتي كرك شده روش قفل گذاشته بعد با يه نرم افزار رايت سرقتي اون رو رايت كرده بعد ميگه رعايت حق مولف و نگارنده شرعاً و اخلاقاً بر گردن شماست.
RE: هشدار به تمام مالکان سایت - Pourdaryaei - ۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ صبح آره اتفاقا امروز درمورد همین صحبت میکردم ، نه تنها اینکار رو میکنند بلکه یه قفل سخت افزاری هم براش طراحی کردند ، تا وصل نکنی برنامه جواب نمیده درصورتی که فتوشاپ 450 دلاری کافیه به اینترنت وصل بشه تا سریال نامبر رو تائید کنه ... |