![]() |
|
ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search (/thread-408.html) |
ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search - Reza Ganji - ۱۴-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۳۱ عصر ![]() ![]() سلام و درود توسط این ماژول سازگار با جوملا 1.5 میتوانید امکان جستجوی کاربران توسط گوگل در سایت خود یا جستجو در نت را ایجاد کنید.همچنین میتوانید رنگ پس زمینه و... را انتخاب کنید و یا از استایل گوگل کلاسیک استفاده کنید.این ماژول 35 زبان و 234 سایت گوگل را پشتیبانی میکند. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آخرین ورژن ماژول به پیوست اضافه شد
RE: ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search - Reza Ganji - ۱۷-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ عصر نسخه جديد جايگزين نسخه قبلي شد! RE: ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search - aslanshvili - ۱۸-۲-۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ عصر سلام. ببخشید آقای گنجی چرا وقتی کلمات به فارسی نوشته میشن جستجوشutf8نیست.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search - Reza Ganji - ۱۹-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ صبح درود آخرین نسخه رو به پیوست اضافه کردم و میتونید دانلود و تست کنید. چنین مشکلی نباید وجود داشته باشه و بد نیست دمو از سایتتون قرار دهید تا بتونیم تست کنیم.این موارد بخاطر مشکل اینکدینگ هست. RE: ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search - aslanshvili - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ عصر اگه منظورتون این دوتا فایله که من جوملا1.5 کار میکنم و براش دانلود کردم وبعد نصب داره یونیکر اشتباه براش اجرا میکنه.سایتasiaslagwool.com RE: ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search - mohi - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ عصر روی جوملا 3 نصب نشد اینو گرفتم googlesitesearch_3.1.zip RE: ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search - aslanshvili - ۳۰-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ عصر آقای گنجی مشکل utfحل شد اما چرا نمیشه جستجو را به دامین خودت محدود کنی؟؟؟؟؟ RE: ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search - daralsadegh - ۸-۱۱-۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ عصر نصب نشد RE: ماژول جستجوی گوگل در سایت Google Site Search - sasanu - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ صبح اگر با این ماژول مشکل دارید به صورت دستی هم میتونید کدجستحو رو در سایت قرار بدید |