![]() |
|
پلاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: پلاگین های جوملا 1.5 (/forum-15.html) +----- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 1.5 (/forum-16.html) +----- موضوع: پلاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo (/thread-4071.html) |
پلاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo - mahdi71 - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۳۷ عصر سلام مجدد خدمت دوستان خوب جوملایی دوستان امروز این افزونه که در این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. معرفی شده بود را ترجمه کردم تا کاربران عزیز جوملایی استفاده کنند ![]() ![]() ![]() دمو
RE: لاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo - Reza Ganji - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ صبح لطفا فایل هایی رو که برای اعضا انجمن پارس جوم قرار میدهید به پیوست اضافه کنید. با تشر از زحمات شما RE: لاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo - mal2moh - ۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ عصر لطفا دمو بزارین RE: لاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo - qomgraphic - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ عصر برا من که کار نکرد و ننداخت باید چه کنیم RE: لاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo - qomgraphic - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ عصر کسی هست کمکم کنه نیاز شدید دارم بهش RE: لاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo - محمد - ۱۲-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ صبح دوست عزيز لطفا مشكل خودتون رو واضح تر بگين.چه مشكلي پيش اومده؟ RE: لاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo - qomgraphic - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ عصر برا من کار نکرد فعالش کردم عکسم اپلود کردم لی ننداخت لوگورو روی عکسم RE: لاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo - padidehco - ۱۸-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ صبح بابا این پلاگین که کار نمی کنه باید چی کار کنیم؟ RE: پلاگین اضافه کردن لوگو به عکس ها نسخه فارسی j4vn print logo - ehsan_1370 - ۱۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ صبح سلام ببخشید این گزینه "چاپنوشت" برای چیه؟ یعنی فعال بودن و نبودنش چه فرقی داره؟ ممنون میشم اگه توضیح بدین باتشکر |