![]() |
|
پریدن دکمه های "پیش نمایش و خروج و برخی پلاگین های مدیریت در قسمت بالا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: پریدن دکمه های "پیش نمایش و خروج و برخی پلاگین های مدیریت در قسمت بالا (/thread-4003.html) |
پریدن دکمه های "پیش نمایش و خروج و برخی پلاگین های مدیریت در قسمت بالا - kk13 - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۱۲ صبح سلام حواسم نبود چند تا افزونه اشتباهی پاک کردم فکر کنم state بود بعد از اون گزینه های "پیش نمایش و خروج و برخی پلاگین های مدیریت مثل پلاگین افزودن مطلب به منو در قسمت بالا وجود داشت دیگه نیست لطفا راهنمایی کنید ممنون RE: پریدن دکمه های "پیش نمایش و خروج و برخی پلاگین های مدیریت در قسمت بالا - محمدسلیمانی - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۲۶ صبح بسته نصبی رو یک بار داخل هاست Extract کن و پوشه installation رو حذف کن بعد کش مرورگرت و خالی کن و نتیجه رو همینجا اعلام کن RE: پریدن دکمه های "پیش نمایش و خروج و برخی پلاگین های مدیریت در قسمت بالا - kk13 - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۱۱ صبح امتحان کردم نشد RE: پریدن دکمه های "پیش نمایش و خروج و برخی پلاگین های مدیریت در قسمت بالا - مرتضی محمدجانی - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۳ عصر بروید قسمت مدیریت افزونه ها اگر افزونه غیر فعال بود آنها را فعال کنید. حتما کش مرورگر و جوملا را خالی کنید
RE: پریدن دکمه های "پیش نمایش و خروج و برخی پلاگین های مدیریت در قسمت بالا - kk13 - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ عصر بازم نشد میخواید یوزر و پس سایت رو پیام بدم؟ RE: پریدن دکمه های "پیش نمایش و خروج و برخی پلاگین های مدیریت در قسمت بالا - kk13 - ۴-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ صبح تمام ماژول های مدیریت رو غیر فعال و دوباره فعال کردم |