![]() |
|
بنر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بنر (/thread-3996.html) |
بنر - hosseinpour - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ صبح میخوام بنرم که رو هدر سایت بیاد طرف چپ چیکار باید بکنم ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: بنر - مرتضی محمدجانی - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ صبح با یک عکس مشخص کنید که میخواهد چه کاری انجام دهید.
RE: بنر - hosseinpour - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ صبح اون قسمت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بشینه سمت چپ کادری که مشخص کردم RE: بنر - مرتضی محمدجانی - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ صبح دوست عزیز در تنظیمات قالب جایی برای قرار دادن لوگو باید باشد یک نگاه بندازید
RE: بنر - hosseinpour - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ صبح ببینید اون قسمت بالایی که اون نوشته هست قسمت بنر هست من میخوام فقط سمتش عوض شه همین RE: بنر - صدرا حسابی - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ صبح این کد رو در template.css پیدا کنید: کد: #zt-banner {و با این جایگزین کنید: کد: #zt-banner {و مقذار عددی margin-left رو به دلخواه تغییر بدید. RE: بنر - clik8000 - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ صبح ![]() با سلام شما فقط کافیه flot لگو فوق رو از right به left تغییر بدی به همین راهتی RE: بنر - صدرا حسابی - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ صبح نه دوست عزیز من تست کردم روی لوکال برای افزونه ای که گذاشته بودم نیاز به margin-left منفی هم بود. RE: بنر - hosseinpour - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ صبح چه جوری میتونم یکم نوشتمو بیارم پاینتر و رنگشو سفید کنم ؟ نوشته طرف چپ رو هدرم RE: بنر - صدرا حسابی - ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۳۳ صبح همون کد بالارو به این تغییر بدید: کد: #zt-banner {و رنگ مورد نظرتون و فاصله مورد نیاز رو تعیین کنید، فقط قبلش برای این که با این که قسمت بنر بالا هم با این تغییرات ارتفاعش جابه جا می شه این کد رو هم پیدا کنید(بالای همین کد): کد: #zt-bodypanel-inner {و به این تغییرش بدید تا ارتفاعش متغیر نباشه: کد: #zt-bodypanel-inner { |