![]() |
|
ماژول اسلایدر LOF - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ماژول اسلایدر LOF (/thread-3942.html) صفحهها: 1 2 |
ماژول اسلایدر LOF - gogerd - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۲ صبح دوستان من یه ماژول اسلایدر تصاویر به نام lof رو میخوام که به صورت تجاری تو ج.ملا جهانی هست . کسی داره به من بده؟ RE: ماژول اسلایدر LOF - Pourdaryaei - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ صبح توی گوگل جستجو کن شاید باشه RE: ماژول اسلایدر LOF - gogerd - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ صبح اسم دقیقشو نمیدونم!! فقط میدونم مال LOF هست!! نمیدونم دیدی یا نه ولی مازولش اینه که یه تعدادی تصویر از دور به صورت کج هستند وقتی میان جلو صاف میشن!!! RE: ماژول اسلایدر LOF - rezaetemadi - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۵۳ صبح لینکش در جوملانی ؟ کارایی افزونه ؟ یک توضیحی بدهید ، دوستان بتوانند بهتر کمک کنند! RE: ماژول اسلایدر LOF - abshar24 - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ صبح با سلام اینم لینکش تو جوملای جهانی. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :j17::j16:![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با نمایش توضیحات RE: ماژول اسلایدر LOF - صدرا حسابی - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ صبح (۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ صبح)gogerd نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ صبح)abshar24 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز طبق توضیحات ایشون ماژولی که شما می گید یه چیز دیگس! من ماژول مشابه چیزی که گفتن دیدم قبلا ولی مال lof نبوده RE: ماژول اسلایدر LOF - Reza Ganji - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۵۳ عصر تمام افزونه های سازنده مورد نظر شما در لینک زیر معرفی شده ولی منم فکر نمیکنم همچین افزونه ای داشته باشه ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آدرس سایتی رو که دیدید قرار دهید تا بهتر بشه به شما در این زمینه کمک کرد ! RE: ماژول اسلایدر LOF - gogerd - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ عصر خیلی وقت پیش دیدم رفتم تو جوملا جهانی هم نبود نمیدونم گم شده!!! ولی خیلی قشنگه احتمالا همه شما دیدین ، من بازم سعی میکنم پیدا کنم لینکشو بزارم. RE: ماژول اسلایدر LOF - Reza Ganji - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۲۰ عصر اگر ببینم حتما بهتون معرفی میکنم. RE: ماژول اسلایدر LOF - gogerd - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ عصر ممنون |