![]() |
|
مازول خرید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مازول خرید (/thread-3939.html) |
مازول خرید - gogerd - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ صبح سلام دوستان میخوام یه مازول برای نشون دادن تعدادی محصول داشته باشم که بشه روی اونا لینک خرید گذاشت!!! چطوری میتونم این کارو بکنم؟ RE: مازول خرید - Pourdaryaei - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ صبح دوست عزیز یه سرچ بزن دو روز پیش همین پلاگین از پی سی دکتر معرفی شد ! پلاگین زرین پل میتونی برای خرید به سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مراجعه کنید RE: مازول خرید - gogerd - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ صبح رفتم اونجا چیزی پیدا نکردم میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ فکر کنم انجا اکثر مازولها تجاریه!!! یه چیزی میخوام روی یه سایت تست کنم!! RE: مازول خرید - Pourdaryaei - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ صبح اگه دنبال رایگان هستید دنبالش نگردید ، اگر هم تجاری ( 15000 تومن ) میخاید که میتونید از جناب طالبی بخرید ، یاهو مسنجر آنلاین هستن RE: مازول خرید - gogerd - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ صبح اگه جواب بده میخوام، ایدی چیه؟ RE: مازول خرید - مرتضی محمدجانی - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ صبح ایدی؟؟؟ شما نوشتید دوست من شاید من متوجه منظور شما نشدم ؟ منظور شما آیدی بود ؟ ![]()
|