![]() |
|
وسط چین کردن نوشته کپی رایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: وسط چین کردن نوشته کپی رایت (/thread-3889.html) |
وسط چین کردن نوشته کپی رایت - hosseinpour - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۲۰ عصر من تو html کپی رایتمو دستی وارد کردم مشکلم اینکه نوشته کپی رایت میشینه سمت راست چه جوری میتونم وسط چینش کنم ؟ RE: وسط چین کردن نوشته کپی رایت - احسان افشاری - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ عصر آدرس سایتتو بذار لطفا RE: وسط چین کردن نوشته کپی رایت - hosseinpour - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: وسط چین کردن نوشته کپی رایت - احسان افشاری - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ عصر خوب همونجا تو ادیتور وسط چین کنش ، نمیشه؟ RE: وسط چین کردن نوشته کپی رایت - hosseinpour - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۰۷ عصر نه .. منم اومدم از قالب تو بخش html نوشتمش ولی وسط چین کردنشو موندم RE: وسط چین کردن نوشته کپی رایت - احسان افشاری - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ عصر تو همون اچ تی ام ال این خط رو پیدا کن : کد php: <div>تمامی حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت اذر خبر محفوظ می باشد دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی </div> با این جایگزین کن : کد php: <div style="text-align:cenrer; float:right; margin-right:26%; margin-bottom:2%;">تمامی حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت اذر خبر محفوظ می باشد دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی </div> |