![]() |
|
فارسی سازی قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فارسی سازی قالب (/thread-3874.html) |
فارسی سازی قالب - mahdi fathi - ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ عصر سلام دوستان من دارم یه قالب رو فارسی می کنم دو سوال در مورد فارسی سازی قالب داشتم اونم اینه که اونایی که border-left یا border-right نوشتن اونارو هم به right , left کنیم یا نه ؟ و سوال دوم اینه که اونایی که left=0; یا right=0; نوشتن اونارو هم تبدیل به right , left کنیم یا نه ؟ RE: فارسی سازی قالب - احسان افشاری - ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ عصر اون که نوشته border-right و border-left رو نه ! اونا بوردر ها ( حاشیه ها)ی چپ و راست هستند و خیلی کم پیش میاد که لازم باشه عوض بشند ! در مورد سوال دومی باید بگم که کدها فاصله از راست و چپ هستند و بستگی داره برای چه چیزی نوشته شده باشند . مثلا اگر مربوط به منوها باشه باید عوض بشه جاشون و در موارد دیگه که شما باید انتخابگرشون رو ببینی چیه . در فارسی سازی اول از همه text-align رو باید به right و float رو تغییر بدید ( البته این ها هم استثنائاتی دارند ). موفق باشید ، یا حق |