![]() |
|
ماژول گالری تصاویر سه بعدی Lof PiceMaker - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html) +----- موضوع: ماژول گالری تصاویر سه بعدی Lof PiceMaker (/thread-385.html) |
ماژول گالری تصاویر سه بعدی Lof PiceMaker - Reza Ganji - ۱۳-۱۱-۱۳۸۹ ۰۹:۵۶ عصر ![]() سلام و درود توسط این ماژول میتوانید اسلایدر تصاویر سه بعدی فلش با دکمه های ناوبری به صورت زیبایی در سایت خود ایجاد کنید.البته فکر میکنم ترجمه شده ای ماژول هم وجود دارد ولی یادم نیست در کجا دیده ام البته قبل از به وجود آمدن مشکل برای سرور در انجمن معرفی کرده بودم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول گالری تصاویر سه بعدی Lof PiceMaker - reza_aliyar - ۲۷-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ صبح من اینو نصب کردم فقط چطوری توش عکس بریزم نمیشه که با هر راهی رفتم نشد RE: ماژول گالری تصاویر سه بعدی Lof PiceMaker - tarantino - ۲۷-۴-۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ صبح معمولا در تنظيمات ماژولها امكان تعيين مسير تصاوير وجود داره اگر مشكلي هست لطفا از بخش تنظيمات ماژول يك تصوير قرار بديد تا راهنمايي كنيم خدمت شما |