![]() |
|
درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: پيشنهاد ترجمه افزونه ها (/forum-89.html) +--- موضوع: درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews (/thread-3825.html) |
درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews - senobary - ۲۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ عصر با سلام به دوستان لطفا اگه ممکت است این ماژول را افزونه خبرنامه جوملا jNews ترجمه بفرمایید جون هن هرچی گشتم ارسال خبرنامه برای جوملا 1.7 پیدا نکردم با تشکر فراوان RE: درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews - محمدرضا بهارلو - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ صبح سلام دوست عزیز لینک دانلودشو قرار بده تا برات ترجمه کنم. RE: درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews - صدرا حسابی - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ صبح ممنون محمدرضا جان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قبلا در انجمن معرفی شده فارسی نشدش. RE: درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews - محمدرضا بهارلو - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۲۴ صبح فردا اولین کاری که میکنم شروع به ترجمه این افزونه است RE: درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews - senobary - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ صبح با سلام به شما دوست عزیز اقای محمد رضا بهارلو دوست عزیز درست میفرمایند لینک هست باز هم تشکر از شما RE: درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews - mal2moh - ۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۵ صبح سلام آقا هنوز منتظر ترجمه هستیم RE: درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews - babani - ۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ صبح سلام علیکم این افزونه ترجمه شده ؟ منم لازمش دارم RE: درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews - sadraddin - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ صبح واقعا نیاز دارم به این افزونه کی ترجمه می شود RE: درخواست ترجمه افزونه خبرنامه جوملا jNews - memare-ahvaz - ۲۷-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ صبح با درود فراوان دوستان با توجه به اینکه این کامپوننت با ارزشی هستش و پیشرفته باید اینو عرض کنم که کار ترجمه آسان نیست که برفرض مثال با 1 ساعت یا 1 روز بشود انجامش داد،زمانی پیش میاد که ترجمه یک کامپوننت به یک پروژه تبدیل میشود و کار هر کسی هم نیست چون هم باید وقتش و حوصلش رو(به رایگان) بزاره پای اینکار تا یک ترجمه استاندارد،روان و مطلوب از آب در بیاد پس در نتیجه خواهش میکنم کمی صبر پیشه کنید تا برادر گرامیمون جناب بهارلو این مهم را بنحو احسن انجام بدهند من همینجا از ایشون که این زحمت رو به دوش خودشون گذاشتند قدردانی میکنم
|