پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
نقشه سایت Xmap - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html)
+---- انجمن: کامپوننت های جوملا 1.5 (/forum-9.html)
+----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 1.5 (/forum-10.html)
+----- موضوع: نقشه سایت Xmap (/thread-38.html)



نقشه سایت Xmap - وحید سیدی - ۲۵-۹-۱۳۸۹ ۰۵:۲۸ عصر

وقتی جستجویی در یک موتور جستجوگر (گوگل - google) انجام و نتایج جستجو ارایه می شود، کاربران در واقع نتیجه کار بخش های متفاوت موتور جستجوگر را می بینند. موتور جستجوگر قبلا" پایگاه داده اش را آماده کرده است و این گونه نیست که درست در همان لحظه جستجو، تمام وب را بگردد. بسیاری از خود می پرسند که چگونه ممکن است گوگل در کمتر از یک ثانیه تمام سایت های وب را بگردد و میلیون ها صفحه را در نتایج جستجوی خود ارایه کند؟
گوگل و هیچ موتور جستجوگر دیگری توانایی انجام این کار را ندارند. همه آنها در زمان پاسخ گویی به جستجوهای کاربران، تنها در پایگاه داده ای که در اختیار دارند به جستجو می پردازند و نه در وب! موتور جستجوگر به کمک بخش های متفاوت خود، اطلاعات مورد نیاز را قبلا" جمع آوری، تجزیه و تحلیل می کند، آن را در پایگاه داده اش ذخیره می نماید و به هنگام جستجوی کاربر تنها در همین پایگاه داده می گردد.

یکی از اجزای موتور جستجوگر Spider یا عنکبوت می باشد، اسپایدر یا روبوت (Robot)، نرم افزاری است که کار جمع آوری اطلاعات مورد نیاز یک موتور جستجوگر را بر عهده دارد. اسپایدر به صفحات مختلف سر می زند، محتوای آن ها را می خواند، لینک ها را دنبال می کند، اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری می کند و آنر ا در اختیار سایر بخش های موتور جستجوگر قرار می دهد. کار یک اسپایدر، بسیار شبیه کار کاربران وب است. همانطور که کاربران، صفحات مختلف را بازدید می کنند، اسپایدر هم درست این کار را انجام می دهد با این تفاوت که اسپایدر کدهای HTML صفحات را می بیند اما کاربران نتیجه حاصل از کنار هم قرار گرفتن این کدها را می بینند.
بدین ترتیب تمامی صفحات لینک داده شده، مرور شده و اطلاعات آن ها در بانک های اطلاعاتی موتور جستجوگرها ذخیره می گردد. این نرم افزارها به صورت دوره ای این وب سایت ها را مجددا بررسی می کنند و از آخرین تغییرات اعمال شده در آن ها مطلع می شوند.
در سایت هایی جوملایی نیز برای معرفی بهتر لینک های موجود در وب سایت از کامپوننتی تحت عنوان نقشه سایت استفاده می کنند، این ابزار به مدیران سایت اجازه می دهد تا تمامی لینک های موجود را در یک فایل برای Robot ها یا همان Spider هابه صورت بهینه و یکپارچه آماده کند، تا به صورت دوره ای توسط این ابزارها مورد بازبینی و به روز رسانی قرار گیرد.
پس مدیران سایت های جوملایی جهت بهینه سازی در لینک های موجود در وب سایت خود به یک کامپوننت نیاز دارند، کامپوننت نقشه سایت - xmap فارسی به شما کمک می کند تا فرایند تولید نقشه سایت را بدونه درد سر و فارغ از هرگونه اطلاعات فنی و تکنیکی تولید و در اختیار موتور جستجوها قرار دهید، این کامپوننت توسط تیم توسعه گروه نرم افزاری جوملا بومی سازی و تست شده است.
نکته ای از تمامی موارد ذکر شده در بالا اهمیت بیشتری دارد این موضوع است که این کامپوننت در CSS و HTML تولیدی در خروجی از استانداردهای W3C پشتیبانی می کند و در عمل این نکته می تواند به سایت شما جهت رشد و توسعه در بهینه سازی موتورهای جستجو (گوگل - google) کمک بسیاری نماید.

از قابلیت های این کامپوننت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1-قابلیت ایجاد بیش از یک نقشه با تنظیمات مختلف برای هر یک از نقشه سایت
2-سریع ترین نسل نقشه سایت
3-رابط کاربر مبتنی بر آژاکس (تنها درمدیریت)
4-حذف کردن هر گزینه منو به راحتی از نقشه سایت در محیط کاربری
5-گزینه برای فشرده سازی XML نقشه سایت
6-ارائه نقشه سایت در مرورگرها
7-سازگاری با جوملا1.5
8-تعیین اولویت پارامترهادر نقشه سایت

لینک دانلود: