![]() |
|
افزونه اخبار - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: افزونه اخبار (/thread-3779.html) صفحهها: 1 2 |
افزونه اخبار - محمدسلیمانی - ۲۳-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ عصر سلام به همگی کسی میدونه این سایت برای بنر سایتش از چی استفاده کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: افزونه اخبار - mal2moh - ۲۳-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ عصر من سورس رو دیدم اسمشو عوض کرده بچه بگین چیه RE: افزونه اخبار - مرتضی محمدجانی - ۲۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ صبح اگر منظور شما بنر بالا قالب میتوانید از یک اسلاید شو معمولی هم همین کارو انجام دهید یعنی در قسمت هدر قالب یک موقعیت ایجاد میکنید اسلاید شو مورد نظر را قرار دهید البته بعد از ساختن موقعیت باید با استفاده از دستورات css آن را تغییر دهید. موفق باشید
RE: افزونه اخبار - محمدسلیمانی - ۲۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ صبح منظورم این افزونه است RE: افزونه اخبار - Reza Ganji - ۲۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۵۲ صبح این رو نامش رو از سورس حذف کردند و من کلی افزونه هایی رو که فکر میکردم رفتم دیدم ولی اگر پیدا بشه حتما در انجمن من و دوستان معرفی میکنیم ! RE: افزونه اخبار - صدرا حسابی - ۲۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۰۳ صبح من هم مشابه این افزونه رو ندیده بودم و هرچیم گشتم در سایت جوملای انگلیسی پیدا نکردم، احتمالا باید تجاری باشه و در سایت اصلی جوملای انگلیسی شاید معرفی نشده باشه. RE: افزونه اخبار - farjadp - ۲۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ عصر با درود اول تبریک میگم به آقای خلیلیان بابت این همه زحمت... واقعاً وقت گذاشتن و هم قالب رو تغییر دادند و هم ماژول هارو... دوماً این قالب برای YouTheme هست سوماً این اسلایدر رو بنده در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده کردم. البته با کمی تغییرات دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر دوستان مایل باشند فارسی شدش رو قرار بدم؟ موفق باشید مرتضی پورمحمد بدرود RE: افزونه اخبار - Reza Ganji - ۲۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ عصر البته خوب این تیم ، تیم خوبی است و از دوستان ما هستند. بد نیست برای دانلود قرار دهید البته اگر این افزونه تجاری است لینک خارجی قرار دهید ! بعد از دانلود درخواست کننده و دوستان لینک رو هم حذف میکنیم. RE: افزونه اخبار - mal2moh - ۲۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ عصر منتظر پاسختون هستیم RE: افزونه اخبار - farjadp - ۲۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ عصر با درود چشم تا یکی دو ساعت دیگه قرار میدم. الان دارم یه کامپوننت فارسی می کنم برای 1.7 که فکر کنم خیلی بدرد بخور باشه. تنظیمات ثبت نام (خیلی راحت میتونید فیلد اضافه کنید و تاریخ انقضا و غیره...) و مدیریت کاربرانه.. رایگانه و خیلی قدرتمند... همزمان جفتشون رو قرار میدهم موفق باشید مرتضی پورمحمد بدرود |