![]() |
|
ماژول نمایش اطلاعات مای بی بی در جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html) +----- موضوع: ماژول نمایش اطلاعات مای بی بی در جوملا (/thread-3721.html) |
ماژول نمایش اطلاعات مای بی بی در جوملا - احسان افشاری - ۲۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۱۳ صبح با سلام درود نام : :MyBB Forum Integrator Pack ![]() ![]() توضیحات توسط این ماژول ها می توانید موارد زیر را در جوملا نمایش دهید : 1- mod_mybbtopposters : نمایش بالاترین ارسال کننده های انجمن در سایت جوملایی 2- mybblatestposts : نمایش لیست آخرین پست های ارسال شده در انجمن 3- mybblatestthreads : نمایش آخرین موضوعات انجمن 4-mybbhotthreads : نمایش بیشترین تاپیک های دیده شده/پاسخ داده شده انجمن در جوملا ![]() اسناد : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صفحه در جوملا جهانی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول نمایش اطلاعات مای بی بی در جوملا - ghanbre - ۴-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۳۷ صبح سلام طرز استفاده از آن چگون است RE: ماژول نمایش اطلاعات مای بی بی در جوملا - مرتضی محمدجانی - ۴-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ صبح فکر نکنم چیز خاصی داشته باشه شما نصب می کنید و در یک موقعیت قرار میدهد حال در تنظیمات گزینه های مورد نظر را تیک زده و ذخیره کنید.
RE: ماژول نمایش اطلاعات مای بی بی در جوملا - majid33 - ۴-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ صبح اگه میشه یه توضیح مختصری بدید من هم نتونستم ازش استفاده کنم ![]() این هم سایتم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قسمت پایین سایت RE: ماژول نمایش اطلاعات مای بی بی در جوملا - majid33 - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ صبح بچه ها کسی با این ماژول کار نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ماژول نمایش اطلاعات مای بی بی در جوملا - omidnikpoor - ۲۲-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ صبح من نصب کردم ولی قالب رو از کار انداخت ماژول نمایش اطلاعات مای بی بی در جوملا - mahan - ۲۲-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ عصر درود بر شما شاید با نسخه جوملای شما ناسازگار است! با قالب پیش فرض جوملا هم تست کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |