![]() |
|
قالب جوملا Blogair Template - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 1.5 (/forum-6.html) +----- انجمن: قالب های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-8.html) +----- موضوع: قالب جوملا Blogair Template (/thread-3698.html) |
قالب جوملا Blogair Template - Reza Ganji - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ عصر ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این قالب دوستونه دارای نسخه اچ تی ام ال و وردپرس نیز می باشد که میتوانید از سایت سازنده دریافت کنید ! RE: قالب جوملا Blogair Template - lahoot - ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ صبح میشه خواهش کنم یکی این قالب را فارسی کنه؟ ![]() ![]()
RE: قالب جوملا Blogair Template - mahdi fathi - ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ صبح سلام دوستان من این قالب رو فارسی کردم (اولین بارمه که این قالب رو فارسی سازی می کنم )دوستان اگه اشکالی داشت بگین بقیه دوستان یا خودم برطرف کنم . |