![]() |
|
تغییر favicon - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر favicon (/thread-3690.html) صفحهها: 1 2 |
تغییر favicon - majid33 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۴۸ صبح سلام خوب هستید؟ چطور میشه favicon رو عوض کرد؟؟ RE: تغییر favicon - محمدرضا بهارلو - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ صبح سلام یه عکس درست کن با نام favicon به انداره 32*32 با فرمت ico. بعد تو پوشه قالبت کپی کن همین RE: تغییر favicon - محمدرضا بهارلو - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۰۲ صبح مشکلت حل شد؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگه به دردتون خورد به ما بدین
RE: تغییر favicon - majid33 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۱۰ عصر من رفتم توی قالب سایتم واسم favicon رو تغییر دادم تا بالا نیاد ولی باز میاد
RE: تغییر favicon - Reza Ganji - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۱۱ عصر بعد از تغییر باید کش مرورگر و جوملا را خالی کنید ! RE: تغییر favicon - محمدرضا بهارلو - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ عصر کنترل اف 5 رو بزن کش مرور گرت خالی میشه RE: تغییر favicon - majid33 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ عصر کش مرورگر رو هم خالی کردم باز درست نشد RE: تغییر favicon - mking - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۲۲ عصر دوست گرامي آدرس سايت رو بده ببينم الان چه آيکني داري؟؟؟ از مرورگرهاي ديگه امتحان کن. مثل فايرفاکس و گوگل کروم و اپرا و .... RE: تغییر favicon - محمدرضا بهارلو - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ عصر دوست عزیز دمو قرار بده. RE: تغییر favicon - majid33 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ عصر ببینید من الان با firefox تست کردم بالا نمیاد ولی با chrome بالا میاد ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |