![]() |
|
مشکل در لیست منو ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در لیست منو ها (/thread-3642.html) |
مشکل در لیست منو ها - ehsansabet - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ صبح سلام من یه مازول منو پیدا کرده بودم. یکم تغییرش دادم . و به اون چیزی که میخواستم تبدیل شد. شده این : ![]() مشکل همونجور که با فلش مشخص کردم اون مثلث های کوچیکه که به هیچ صراطی مستقیم نیست!!! هرکار کردم نرفت که نرفت... از اساتید خواهش می کنم یه نیگاه بندازن. [attachment=2732] RE: مشکل در لیست منو ها - صدرا حسابی - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ صبح من نصب کردم روی قالب پیشفرض و دو قالب دیگه امتحان کردم، زیر منوهارو که نشون نمی داد، و این که اون فلشم نبود اصلا! احتمالا این فلش یا از قبل در کش مرورگرتون مونده یا اینکه خود قالبتون برای تایتل منو ها اضافه می کنه. RE: مشکل در لیست منو ها - ehsansabet - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۲۰ صبح (۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ صبح)صدرا حسابی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ایول فکر اینو نکرده بودم . فکر کنم از خود قالبه ! زیر منو ها رو خودم برداشته بودم . چون لازم نداشتم. حالا چطور میتونم اونا رو از قالب حذف کنم ؟ فقط در این ماژول البته ! ممنون از لطفت RE: مشکل در لیست منو ها - صدرا حسابی - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۲۷ صبح خواهش می کنم باید دموی آنلاین بزاری چون در هر قالبی فرق می کنه! اگه دمو نمی تونی بزاری و فایرباگ یا نرم افزر مشابه نداری رو مرورگرت، اول اسم این عکس فلش رو پیدا کن(تو فولدر image قالبت هست) و از همون جا پاکش کن یا بهتر در css های قالب اسمش جستجو و بعدم پاکش کنی. RE: مشکل در لیست منو ها - ehsansabet - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ صبح آقا صدرا یه دونه ای ![]() نمیدونم چطور ازت تشکر کنم. ![]() باید به آقا رضا بگم واقعا خوب مدیری انتخاب کرده . خوب . ![]() ![]() راستی آقا صدرا یه سوالی دیگه واسم پیش اومد. میدونم باید تو یه تایپیک جدید بزنم ولی چون مربوط به همین ماژوله گفتم همینجا بگم بهتره ! (با اجازه مدیران) من میخوام چند تا از این ماژول درست کنم یا بهتر بگم کپی کنم، ولی میخوام بک گراند منو همونجا که صورتیه ! در هر ماژول متفاوت باشه. در ضمن همونطور که دیدید در مدیریت ماژول جایی برای تعریف کلاس منو نیست. چه باید بکنم من؟!!! RE: مشکل در لیست منو ها - صدرا حسابی - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ صبح خواهش می کنم ![]() احتمالا از همون طریق تعریف کلاس ماژول می تونید، من براتون قابلیت اضافه کردن پسوند کلاس ماژول رو اضافه کردم، یه خط باید به فایل xml اضافه می شد. |