![]() |
|
ایجاد خط وسط نوشته ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ایجاد خط وسط نوشته ها (/thread-3638.html) |
ایجاد خط وسط نوشته ها - hosseinpour - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ صبح من میخوام قالبم که سادست یه خط وسط نوشته ها ایجاد کنم یه عکسم میذارم تا منظورمو بهتر برسونم یه خط قرمز رنگ مثه شکل RE: ایجاد خط وسط نوشته ها - صدرا حسابی - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۴۱ صبح باید در css قالبتون تعریف بشه و دموی انلاین بزارید... چون کد مورد نظرم بگم باید ببینیم در کدام قسمت css تون باید قرار بگیره RE: ایجاد خط وسط نوشته ها - hosseinpour - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ایجاد خط وسط نوشته ها - صدرا حسابی - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ صبح به default.css برید و این کد رو پیدا کنید: کد: .article_column_pad {و به این کد تغییر بدید: کد: .article_column_pad {و آدرس عکس مورد نظرت رو جایگزین کنی. RE: ایجاد خط وسط نوشته ها - hosseinpour - ۲۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۳۴ عصر من اینو ایجاد کردم ولی تغییری نشد فقط به جایهdolat-ol اسم عکسی رو که میخواستم زدم khat.png RE: ایجاد خط وسط نوشته ها - صدرا حسابی - ۲۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ عصر شاید در آدرس دهی عکس اشتباه کردید، زمانی که سایتتون فعال شد چک می کنم براتون. |