![]() |
|
درخواست ماژولی برای ارسال مقاله توسط کاربر به مدیر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست ماژولی برای ارسال مقاله توسط کاربر به مدیر (/thread-3609.html) |
درخواست ماژولی برای ارسال مقاله توسط کاربر به مدیر - mis.shafiee - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۴۸ صبح سلام من ماژولی می خواهم که کاربران بتوانند مقاله مناسب را ارسال کنند. ممنونم از راهنماییتون RE: درخواست ماژولی برای ارسال مقاله توسط کاربر به مدیر - rezaetemadi - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ صبح خوب شما می توانید با فرم ساز این کار را انجام بدهید ؟ RE: درخواست ماژولی برای ارسال مقاله توسط کاربر به مدیر - mis.shafiee - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ عصر از چه فرم سازی استفاده کنم RE: درخواست ماژولی برای ارسال مقاله توسط کاربر به مدیر - صدرا حسابی - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ عصر از Breezing Forms یا Rsform می تونی استفاده کنی. RE: درخواست ماژولی برای ارسال مقاله توسط کاربر به مدیر - mis.shafiee - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ عصر من مشکلی که با Breezing Forms دارم این است که بعد از ارسال پیامی فرستاده نمی شود . rsform هم همینگونه است اگر نه،میشه لینکش را قرار دهید RE: درخواست ماژولی برای ارسال مقاله توسط کاربر به مدیر - صدرا حسابی - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ عصر پس مشکل از فرم سازها نیست در تنظیمات کلی، تنظیمات ایمیل رو به درستی انجام بدید. اگه سرویس ایمیل روی تابع php به درستی تنظیم شده:(فرستنده، از نام ،مسیر فرستادن نامه باید پر شده باشه) و میل ارسال نمی شه باید برای سرور میل، از سرور smtp استفاده کنید. |