![]() |
|
مشکل تو قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل تو قالب (/thread-3569.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل تو قالب - hosseinpour - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ صبح من یه مشکل دارم دو تا عکس میذارم تا واضح شه اینکه من قالبمو عوض میکنم ولی خطایی که زیر مطالبم باید باشه اونا نیستن و قالب بد دیده میشه و اینکه لازم به ذکر است جوملا 1.5 استفاده میکنم و قالبم 1.5 و 1.7 ساپورت میکنه امکان داره کد عکس لود نشه؟ RE: مشکل تو قالب - rezaetemadi - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ صبح می توانید دموی آنلاین بگذارید RE: مشکل تو قالب - hosseinpour - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ صبح چون فعلا قالبو فعال نمیکنم با این وضعیتش نه فعلا ولی اگه بخوایین میتونم قالب رو بهتون بدم تا تستش کنید RE: مشکل تو قالب - rezaetemadi - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ صبح قالبتون احتمالا باید znews ii باشد درسته ؟ RE: مشکل تو قالب - hosseinpour - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ صبح (۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ صبح)olding نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله دقیقا RE: مشکل تو قالب - hosseinpour - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ صبح هالا چی ؟> میتونه دلیلش لود نشدن کد عکس باشه ؟ RE: مشکل تو قالب - rezaetemadi - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ صبح نمی دانم من هنوز متوجه نشده عیب چیست ؟ RE: مشکل تو قالب - hosseinpour - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ صبح مشکل اینکه اون خطهایی که تو زیر مطالب میاد یه نمونه گذاشتم .. وقتی من قالب رو فعال میکنم اون خطهایه سبز زیر مطالبم نیست تو عکسها نیگا کنید منوجه میشید اون border های که مطالب رو از هم جدا میکنه RE: مشکل تو قالب - صابرمحمدی - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ صبح دوست گرامی شما قالب رو عوض کردین ؟ بعد از تعوض قالب خط ها ظاهر نمیشه؟ RE: مشکل تو قالب - hosseinpour - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ صبح من از قالب خبری پارمین استفاده میکردم ولی بنا به دلایلی خواستم قالب رو عوض کنم و الان موقعی که این قالب رو نصب میکنم و فعال خط ها رو نشون نمیده (۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ صبح)hosseinpour نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خودم حل کردم ممنون |