![]() |
|
مشکل اساسی با فایل config.php - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل اساسی با فایل config.php (/thread-3551.html) |
مشکل اساسی با فایل config.php - zaban26 - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ عصر دوستان من واقعاً گیج شدم !!! پسورد و یوزرم رو کجا باید قرار بدم . نیم ساعت وقتم رو گرفته هنوز نتونستم یه اسکپیریت رو نصب کنم . کد: <?phpRE: مشکل اساسی با فایل config.php - مرتضی محمدجانی - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۳۵ عصر دوست عزیز بد نیست که قوانین انجمن را یک بار مطالعه کنید ![]() "سوالات و مشکلات" در بخش پشتیبانی انجمن و "مشکلات عمومی" بیان نمایید. پیشاپیش از همکاری شما متشکریم ![]() کد: کد:
RE: مشکل اساسی با فایل config.php - zaban26 - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ عصر آقای محمد جانی عزیز تشکر می کنم بخاطر یاد آوری های خوبتون اما چون مشکلم با اسکریپت بود توقسمت اسکریپت قرار دادم . باز هم ممنون دوست عزیز من جایی که کد: var $USER='DBuser'; //یوزر نام دیتا بیسقرار دادم اما باز هم نمی یاد مشکل داره چی کار کنم .
RE: مشکل اساسی با فایل config.php - ابوالفضل حیدری - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ صبح درود دوست عزيز چه اسكريپتي؟ چه كدي؟ چه يوزر و پسي؟ لااقل يه اسمي چيزي بنويس توي عنوان تاپيك آدم بدونه دقيقاً داره كجا ميره. اما راه حل: اين نظر منه تست كن ببين درسته کد: <?php |