![]() |
|
افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا (/thread-3518.html) |
افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - MARKO - ۱۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ صبح سلام من یه افزونه میخوام که بتونه فیلم و نمایش بده و کار باهاشم ساده باشه آیا وجود داره؟ RE: افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - صدرا حسابی - ۱۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ صبح اگه جستجو می کردید موارد زیادی رو می دیدید. می تونید از jplayer استفاده کنید که جستجو کنید در فروم معرفی شده قبلا RE: افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - MARKO - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ صبح فیلم ها رو باید کجا آپلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدش باید آدرس کامل بدم یا فقط اسم فیلم؟ RE: افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - rezaetemadi - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ صبح [attachment=2663] سلام دوست عزیز این افزونه را امتحان کن ببین به کارتان می آید . فایل پیوست به دلیل تجاری بودن حذف شد ! RE: افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - Reza Ganji - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ صبح دوستان توجه کنید هر فایلی که سایت های دیگر گذاشتند رایگان نیست ! این فایل هم تجاری بود ! RE: افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - hc1supcenter - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ عصر نمیشه موقت لینکو فعال کنید ماهم دانلود کنیم؟ RE: افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - Reza Ganji - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ عصر متاسفانه حذف کردم و دانلود هم نکردم ولی دوستمون olding میتونند براتون ارسال کنند ! RE: افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - hc1supcenter - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۲۵ عصر ممنون میشم اگر کسی این افزونه رو داره برای من ارسال کنه khorshidkokabian@gmail.com RE: افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - rezaetemadi - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ عصر براتون ایمیل کردم نکته : من این را گذاشتم تا دوستمون دانلود کنند و بعد هم خودم بر می داشتمش فقط خواستم کار دوستمون راه بیافتد با تشکر RE: افزونه پخش فیلم و کلیپ در جوملا - aliiibagheri - ۳۰-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۱۳ صبح حالا من از کجا بدونم این چی بود؟ لینک خریدش رو کاش میزاشتید
|