![]() |
|
ادرس ورود به جوملا پرید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ادرس ورود به جوملا پرید (/thread-3438.html) |
ادرس ورود به جوملا پرید - mahdi71 - ۱۰-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ عصر سلام بر همگی دوستان من پلاگین امنیتی تغییر ادرس ورود رو نصب کردم و کلمه کلیدی رو این زدم modir/site ؟این میزنم ولی وارد نمیشه لطفا کمکم کنید payment.salardesign.com . . . من ادرس به این شکل میزنم payment.salardesign.com/؟modir/site
RE: ادرس ورود به جوملا پرید - Pourdaryaei - ۱۰-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ عصر دوست عزیز علامت سوالت رو داری برعکس میزنی ؟ فارسی نزن انگلیسی بزن اینجوری ? باید جواب بده RE: ادرس ورود به جوملا پرید - memare-ahvaz - ۱۰-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ عصر ناراحت نباش توی همین انجمن جستجو کنی راه حل مشکلت رو پیدا می کنی.چون قبلا همین مشکل واسه من پیش امده بود و بروبچش بهم کمک کردند! اول از همه از طریق سی پنل هاستت پلاگینشو پاک کن RE: ادرس ورود به جوملا پرید - mahdi71 - ۱۰-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ عصر مشکلم حل شد از دیتابیس حل کردم
|