![]() |
|
ارور Invalid Token در نظرسنجی جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور Invalid Token در نظرسنجی جوملا (/thread-3393.html) |
ارور Invalid Token در نظرسنجی جوملا - arash2860 - ۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ صبح سلام وقت بخیر بنده نظرسنجی جوملا رو فعال کردم وقتی روی یکی از گزینه کلیک کرده و رای می دهیم وارد یه صفحه سفید می شیم که عبارت Invalid Token نوشته و دیگر هیچ از اساتید و دوستان تقاضای راهنمایی دارم با سپاس RE: ارور Invalid Token در نظرسنجی جوملا - پیام عمرانی - ۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ عصر لینک دمو رو قرار بدید تا بررسی کنیم RE: ارور Invalid Token در نظرسنجی جوملا - arash2860 - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ صبح ملاحظه بفرمایید گاهی درست عمل می کنه گاهی ارور می ده چه باید کرد ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ارور Invalid Token در نظرسنجی جوملا - محمدسلیمانی - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۳۳ عصر من چند بار تست کردم درست بود کش مرورگر رو خالی کنید. RE: ارور Invalid Token در نظرسنجی جوملا - arash2860 - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ عصر از کش مرورگر نیست با چند کامپیوتر و چند مرورگر امتحان کردم ... گاهی درسته ، گاهی ارور می ده ! RE: ارور Invalid Token در نظرسنجی جوملا - محمدرضا بهارلو - ۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ عصر درسته منم امتحان کردم مشکل داشت. یه بار نظرسنجی رو پاک کن و از اول درست کن. (منظورم مجموعه هاش بود و ماژولش) ببین درست میشه؟؟ RE: ارور Invalid Token در نظرسنجی جوملا - Reza Ganji - ۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ صبح شما به مدیریت مازول ها بروید و ماژول نظرسنجی را برای ویرایش باز کنید و در قسمت پارامترها اضافی کش یا ذخیره ساز را غیرفعال کنید. بنظر میرسد این مشکل بخاطر کش ماژول باشد. |