![]() |
|
ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 1.5 (/forum-9.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 1.5 (/forum-10.html) +----- موضوع: ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی (/thread-3292.html) |
ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - shafiee - ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ صبح ![]() ![]() شما می توانید از این کامپوننت برای ایجاد یک دایرکتوری (Directory) هم چون سایت یاهو (Yahoo) برای وب سایت ها و پرتال های مبتنی بر جوملا استفاده کنید. این کامپوننت برای راه اندازی هر گونه اطلاعاتی که نیازمند ساختار دایرکتوری است، بسیار مفید می باشد. ویژگی های این محصول: 1-قابلیت دسترسی سریع به محتوای کامپوننت به دلیل پشتیبانی از سیستم ذخیره سازی 2-پشتیبانی از بهینه سازی آدرس های وب سایت(SEF)در جوملا 1.5 3-مانیتور فهرست فعالیت های دایرکتوری و جلوگیری از جاسوسی 4-دارا بودن امکانات امتیاز دهی ،افزودن به علاقه مندی و ..... 5-پشتیبانی از نقشه سایت گوگل(Google sitemap) 6-امکان ایجاد فیلدهای سفارشی به تعداد نامحدود 7-پیشنهاد بازدید از صفحه به دوستان 8-گزارش عملکرد به مدیر سایت 9-امکان استفاده از چندین تصویر 10-امکان استفاده از قالب درختی 11-سازگاری صد در صد با جوملا 1.5 12-دسته بندی تو در تو نامحدود 13-قابلیت مدیریت سریع و آسان 14-قابلیت لینک به نقشه سایت 15-راهنمای ارسال مقالات 16-قابلیت توسعه نوع فیلد 17-پشتیبانی از پلاگین ها 18-سفارش نامحدود ![]() ![]() ![]()
RE: ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - mal2moh - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ صبح سپاس بی نهایت از معرفی این افزونه دریافت کردم مشکل با فارسی و راست چین نداره ؟ RE: ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - raminram - ۲۸-۵-۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ صبح سلام و خسته نباشید یه سوال دارم اونم اینه که آیا قسمت فهرست الفبا بصورت فارسی هست یا انگلیسی و یا اگه انگلیسی هست چطوری فارسیش کنم یه دنیا ممنون
RE: ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - mostafa13 - ۲۱-۷-۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ عصر سلام خیلی ممنون از انتشار این افزونه باتوجه به اینکه این افزونه تجاری هست آیا مشکلی بعدها برای سایت پیش نمیاد؟
RE: ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - Reza Ganji - ۲۱-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ عصر خیر ولی شما از بروزرسانی های افزونه نمیتونید استفاده کنید.در صورتی که افزونه ای خریداری شده باشه تا مدت زمان پشتیبانی بروز رسانی ها برای خریدار قابل دریافت می باشد. RE: ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - asrertebat - ۱-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ صبح سلام لطفا یه آموزش در مورد این کامپوننت بدید من یه کم گیچ شدم RE: ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - petto - ۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ صبح با سلام من بعد از نصب این افزونه روی جوملا 1.5.23 با پیام های زیر روبرو شدم... کسی میتونه کمکم کنه؟ کد: Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in ...\components\com_mtree\mtree.php on line 562شما روی کدام ورژن از جوملا با این افزونه بدون مشکل کار کردید؟ RE: ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - rezanegar - ۹-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ عصر این بسته مال چه ورژنی از جوملاست RE: ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - mahan - ۹-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ عصر درود بر شما اگر به بالای این صفحه نگاه می کردید متوجه می شدید! پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا / الحاقات جوملا 1.5 / کامپوننت های جوملا 1.5 / کامپوننت های فارسی جوملا 1.5 RE: ایجاد دایرکتوری Mosets Tree کاملا فارسی - asrertebat - ۱۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ صبح میه در مورد این افزونه توضیح بدی؟ |