![]() |
|
گالری تصاویر J Photostack - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html) +----- موضوع: گالری تصاویر J Photostack (/thread-3291.html) صفحهها: 1 2 |
گالری تصاویر J Photostack - Delphi - ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ صبح توسط این ماژول می توانید در سایت خود یک گالری از تصاویر همراه با توضیحات ایجاد کرده و با افکت جالبی تصاویر را ورق بزنید ![]() پیشنهاد می کنم حتما دمو این ماژول رو ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سازگار با جوملا نسخه 1.7 RE: گالری تصاویر J Photostack - sunstar - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ صبح سلام من قرارش دادم خیلی زیباست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه مشکل بزرگ من این گالری رو نصب کردم وتوش چندتا عکس قرار دادم ولی وقتی روی عکس کلیک میکنی یه عکس ها مستهجن دیگه ایی ظاهر میشه حالا غیرفعالش کردم باید چیکار کنم؟؟؟ RE: گالری تصاویر J Photostack - shahnaz - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ صبح سلام.این ماژول رو برای 1.5 نمیشه استفاده کرد؟ RE: گالری تصاویر J Photostack - صدرا حسابی - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ صبح ![]() چرا ساپورت می کنه، نسخه انگلیسی J Photostack سازگار با جوملا 1.5 رو پیوست کردم. RE: گالری تصاویر J Photostack - sunstar - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۲۵ صبح یکی بیاد سایت منو ببینه مشکل این گالریه چیه من این گالری رو نصب کردم ولی عکس های دیگه ایی نشون میده که اصلا توی محتوای سایت من نیست چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: گالری تصاویر J Photostack - صدرا حسابی - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ صبح همون طور که در پیغام خصوصیم بهتون گفتم آدرس عکس ها همونه و باید در اون فولدر تغییرات ایجاد کنید، خواستید دسترسی بدید یه مورد براتون درست کنم. RE: گالری تصاویر J Photostack - sunstar - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ صبح آدرس این فولد رو باید کجاوارد کنم؟؟؟؟ RE: گالری تصاویر J Photostack - صدرا حسابی - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ صبح شما موردی که گفتم رو چک نمی کنید! ببینید وقتی در این آدرس عکسی از این گالری نمایش داده می شه مثلا: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یعنی در فولدر modules و بعد mod_jphotostack و بعد tmpl و بعد albums و بعد album4 این عکس وجود داره حتما و نمی شه که از جای دیگه خونده شه! عکسارو جایگزین کنید با عکسای مورد نظرتون در آلبوم های مربوطه. RE: گالری تصاویر J Photostack - sunstar - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۵۳ صبح میدونم داداش ولی این فایل مودولز رو کجای سایت سرچ کنم که پیداشکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: گالری تصاویر J Photostack - صدرا حسابی - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۵۶ صبح فولدر modules در روت سایتتون قرار داره ! (در مسیر ابتدایی که جوملاتون رو نصب کردید) |