![]() |
|
تغییر در ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر در ماژول (/thread-3282.html) |
تغییر در ماژول - محمدرضا بهارلو - ۱-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ عصر سلام ![]() افزونه ای که تو سایتم هست میخوام به صورت خطی منتشر کنم مثل سایت جومینا اما نمیتونم. ![]() لازم دارم لطفا راهنمایی نمایید. ![]() ممنون ادرس سایتم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() کسی نیست پاسخ گو باشد؟
RE: تغییر در ماژول - Reza Ganji - ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ صبح اگر منظورتون منو کناری است که قرار دادید اون مدلش همینطوریه و در کناره های سایت قرار میگیره. RE: تغییر در ماژول - محمدرضا بهارلو - ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ صبح ماژولی نیست که مثل جستجوگر افزونه های سایت جومینا بشه؟ ممنون
RE: تغییر در ماژول - rezaetemadi - ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: تغییر در ماژول - محمدرضا بهارلو - ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ صبح نه این رو نمی خوام اون ماژولی که اول بخش ، بعد موضوع و بعدشم کامپونت ها رو جستجو میکنه. من اون رو میخوام . هرکی داره برام بذاره ممنون ![]() ![]()
RE: تغییر در ماژول - Reza Ganji - ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۴۹ صبح اون ماژول جستجوی موضوعی است که جومینا هم ترجمه کرده ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر ابتدا کامل توضیح میدادید همون ارسال دوم پاسخ خود را دریافت کرده بودید ! |