![]() |
|
نحوه نصب اسکریپت WHMCS - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نحوه نصب اسکریپت WHMCS (/thread-3265.html) |
نحوه نصب اسکریپت WHMCS - rezaetemadi - ۳۰-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ عصر سلام دوستان واقعا شرمنده می دونم ممکنه به خاطر این پست اخراج هم بشم ولی واقعا کارم گیر است من هر چه در اینترنت سرچ کردم نتواسم جوابم را پیدا کنم نحوه نصب اسکریپت WHMCS را می خواستم بدانم ، هر کسی که با این اسکریپت کار کرده لطفا به من کمک کنه واقعا کارم گیر است باز هم از مدیران محترم و تمامی کاربران عذر خواهی می کنم RE: نحوه نصب اسکریپت WHMCS - ava2009 - ۱-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ صبح سلام دوست عزیز : فایل Persian.txt رو در پوشه ی lang کپی کنید. آموزش نصب: 1- فایل configuration.php.new رو به configuration.php تغییر نام بدین. 2- پس از آپلود فایل ها به هاست، پرمیژن(سطح دسترسی) فایل های زیر رو به 777 تغییر بدین. (اگه از نرم افزار های اف.تی.پی استفاده میکنید، فایل هارو درگ کنید و بعد کلیک راست کنید، بعد Properties یا CHMOD رو بزنید و سطح دسترسی رو 777 قرار بدین.) اینجاش که دیگه هر کسی میتونه... نصب کنید... پوشه install رو حذف یا تغییر نام دهید RE: نحوه نصب اسکریپت WHMCS - rezaetemadi - ۱-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ صبح خیلی ممنون مشکل حل من شد دوست عزیز من چطوری باید مدیریت و کاربری را فارسی کنم هر چه در پنل کاربری گشتم چیزی به عنوان languse پیدا نکردم RE: نحوه نصب اسکریپت WHMCS - مرتضی محمدجانی - ۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ صبح بروید قسمت setup/Administrators دکمه کوچکی در سمت چپ قرار دارد که برای ویرایش تنظیمات ادمین است بر روی آن کلیک کرده و در پایین قسمت Language آن را فارسی انتخاب کنید. دوست عزیز whmcs خود داری پشتیبانی در ایران می باشد شما می توانید در آنجا سوالات خود را بیان کنید. این انجمن انجمن تخصصی جوملا می باشد. موفق باشید
RE: نحوه نصب اسکریپت WHMCS - rezaetemadi - ۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ عصر بله صحيح من واقعا باز هم عذر خواهي مي كنم از دوستان اميدوارم بيش از حد باعث ناراحتي دوستان نشده باشم |