![]() |
|
کمک در مورد ورود کاربر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کمک در مورد ورود کاربر (/thread-3214.html) |
کمک در مورد ورود کاربر - mass - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ عصر سلام من میخوام وقتی روی یکی از گزینه های منوی اصلیم کلیک میکنم، صفحه ورود کاربر رو نمایش بده و کاربر یوزرنیم و پسورد خودش رو وارد کنه و بعد بتونه محتویات مطلب رو مشاهده کنه. یعنی کسی که یوزر و پسورد نداره نتونه محتویات اون صفحه رو ببینه. باید چیکار کنم ؟ RE: کمک در مورد ورود کاربر - mal2moh - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ عصر باید از منوها گزینه جدید بسازی و از نوع کاربر و زیر مجموعه گزینه ورود رو انتخاب کنید تمام RE: کمک در مورد ورود کاربر - rezaetemadi - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ عصر دقیقا شما باید از طریق زیانه منو بر روی main menu یا همان منوی اصلی کلیک کنید بعد بر روی جدید کلیک کنید بعد بر روی گزینه کاربر کلیک کنید > طرح ثبت نام پیش فرض کلیک کنید ، عنوان را بنویسید ، و ذخیر کنید به همین راحتی البته من در تکمیل کلام mal2moh گفتم RE: کمک در مورد ورود کاربر - mass - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ عصر اما اینطوری هم مطلب رو میاره و هم فرم ورود کاربر رو !!!! من میخوام اول ورود کاربر رو نمایش بده بعد اگه درست بود مطلب رو براش نمایش بده فکر کنم ایراد از نوع اون آیتم منو باشه. نوع آیتم اون گزینه منویی که میخوام وقتی روش کلیک میکنم صفحه ورود رو بیاره چی باید باشه ؟؟ RE: کمک در مورد ورود کاربر - rezaetemadi - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ عصر شما دسترسی مطلب را برای اعضا بگذارید بعد آن منو را درست کنید ، زمانی که کاربر با نام کاربری و پسورد خود وارد سایت شد مطلب برای او نمایش داده می شود ، RE: کمک در مورد ورود کاربر - Reza Ganji - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ صبح شما میتوانید مطالب رو برای اعضا قرار دهید بنحوی که کاربر مقدمه مطلب رو مشاهده کنه و برای دیدن ادامه مطلب مجبور به ورود یا ثبت نام باشه و فکر میکنم این راه بهتر باشه ! RE: کمک در مورد ورود کاربر - mass - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۴:۴۳ عصر آخه این یکی از گزینه های منوی اصلیم هست !!! وقتی که دسترسی رو روی اعضا گذاشتم اون آیتم از منو حذف شد کلا ! میخوام که آیتمش باشه ولی واسه دیدن محتویاتش اول کاربر وارد بشه RE: کمک در مورد ورود کاربر - ابوالفضل حیدری - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ عصر درود از پلاگین محدود کردن ادامه مطلب استفاده کنید. RE: کمک در مورد ورود کاربر - mass - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ عصر دوستان مشکلم حل شد ممنون از همه RE: کمک در مورد ورود کاربر - Reza Ganji - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ عصر روش حل مشكل را براي دوستان قرار دهيد |