![]() |
|
اضافه کردن پسوند به form art - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اضافه کردن پسوند به form art (/thread-3208.html) |
اضافه کردن پسوند به form art - محمدسلیمانی - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۰۴:۵۳ عصر سلام به همگی و خسته نباشید من یک فرم دریافت مقالات با form art درست کردم مشکلم اینه که تو پسوند فایلها doc ورد 2003 وجود داره ولی docx ورد 2007 وجود نداره ممنون میشم راهنماییم کنید. RE: اضافه کردن پسوند به form art - Reza Ganji - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ صبح من تاپیک شما را بالا میارم تا دوستانی که کار کردند با این افزونه راهنمایی کنند ! RE: اضافه کردن پسوند به form art - محمدسلیمانی - ۱۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۴۲ عصر سلام به همگی کسی نمیدونه باید چطوری پسوند به فرم ساز اضافه کرد؟ RE: اضافه کردن پسوند به form art - ابوالفضل حیدری - ۱۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ عصر درود اگر ممکنه به هاست دسترسی بدین تا بررسی کنم. میتونم درستش کنم اما راستش نمیتونم راه حلش رو بگم. چون باید باهاش کلنجار برم تا براتون ردیفش کنم. بعد که حل شد راه حلش رو برای بقیه هم میزارم RE: اضافه کردن پسوند به form art - محمدسلیمانی - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ صبح ممنون که جواب دادید بارتون تو پیام خصوصی میفرستم اما چون سایت فعاله کم و بیش داره مقاله میفرستد ممکنه وقفه بیوفته یا مشکلی پیش باید میشه روی لوکال تست کنید میخوام بشه پسوند ورد 2007 رو بشه پیوست کرد یعنی Doc1.docx من دقیقا از این ورژن استفاده کردم
|