![]() |
|
مشکل با pdf - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با pdf (/thread-3197.html) |
مشکل با pdf - mis.shafiee - ۲۷-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ عصر سلام من وقتی دکمه pdf را برای مطالبم فعال می کنم Warning: TCPDF::include(D:\wamp\www\test14\language\pdf_fonts\dejavusans.php) [tcpdf.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\wamp\www\test14\libraries\tcpdf\tcpdf.php on line 1909 Warning: TCPDF::include() [function.include]: Failed opening 'D:\wamp\www\test14\language\pdf_fonts\dejavusans.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in D:\wamp\www\test14\libraries\tcpdf\tcpdf.php on line 1909 TCPDF error: Could not include font definition file برای برطرف کردن مشکل چه کاری باید انجام دهم. از راهنماییتون ممنونم RE: مشکل با pdf - ابوالفضل حیدری - ۲۷-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ عصر درود این مسیر و فایلش موجود هست؟ pdf_fonts\dejavusans.php RE: مشکل با pdf - mis.shafiee - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ صبح میشه مسیر را کامل بفرمایید ممنونم RE: مشکل با pdf - احسان افشاری - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ صبح D:\wamp\www\test14\language\pdf_fonts\dejavusans.php RE: مشکل با pdf - mis.shafiee - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ عصر من پوشه pdf_fonts را دارم ولی داخلش dejavusans.php وجود ندارد.من حتی این فایل را از جای دیگر برداشتم و داخل این پوشه ریختم ولی باز هم درست نشد.چه کاری باید انجام دهم. RE: مشکل با pdf - mal2moh - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ عصر توصیه میکنم همیشه بک آپی رو از فایل های اصلی سایت نگهداری کنین تا در این مواقع بشه بازیابی کرد RE: مشکل با pdf - mis.shafiee - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ عصر مشکلم بر طرف شد |